logo
  • INGRIJIRE PROFESIONALA PERSOANE VARSTNICE
slide_1 slide_2 slide_3 slide_4 slide_5 slide_6 slide_7
Cladirea caminului in amurg de seara.
 O zi ploioasa ...
 Piticii ... din curtea interioara, inveselesc si aduc buna dispozitie.
Balansoarul din curtea interioara va poate aduce minunate clipe de recreere.
Garsoniera amenajata.
 Camera cu doua paturi.
 Bucataria caminului.

Despre noi

 

 

Cu o experienta de 7 ani in domeniu, am reusit cu succes sa obtinem rezultate foarte bune in domeniul ingrijiri pacientilor varstnici intr-un imobil amplasat intr-o zona placuta, unde oferim independenta intimitate siguranta fiecarui rezident  si tot odata un mod de viata care sa il fereasca de grijile specifice varstei, avand consideratia ca noi putem devenii un sprijin pentru dvs prin caminul nostru oferindu-le rezidentilor  ingrijire intr-o atmosfera calda si prietenoasa de familie.

Dupa o viata intreaga de munca orice om are dreptul la batranetii linistite si confortabile precum si de o ingrijire atenta si promta , am conceput si dotat centrul Lacrispa cu un maxim de confort si siguranta unde ei pot primi gazduire pe perioada determinata sau nedeterminata, unde au asigurate supraveghere medicala de specialitate 24 de ore din 24.

Batranetea nu este chiar asa de grea cand iei in considerare alternativele beneefice ale centrului nostru unde fiecare rezident in parte este tratat cu respect iar persoanele imobilizate la pat sau suferinde de alte bolii beneficiaza de atentie suplimentara adaptata necesitatilor specifice fiecaruia in parte.

 

Confortul caminului este oferit de un spatiu generos de 280 mp construiti, dispusi numai pe parter, nu avem scari, praguri nici etaj ceea ce este foarte important pentru batrani.

 

Ne rezervam dreptul de a selecta seniorii la internare pe criterii proprii. Nu acceptam persoane cu agitatie psihomotorie extrema, violenta fizica si verbala.