logo
  • INGRIJIRE PROFESIONALA PERSOANE VARSTNICE
slide_1 slide_2 slide_3 slide_4 slide_5 slide_6 slide_7
Cladirea caminului in amurg de seara.
 O zi ploioasa ...
 Piticii ... din curtea interioara, inveselesc si aduc buna dispozitie.
Balansoarul din curtea interioara va poate aduce minunate clipe de recreere.
Garsoniera amenajata.
 Camera cu doua paturi.
 Bucataria caminului.

Garsoniere

In cadrul centrului de ingrijire Lacrispa sunt oferite spre vanzare si inchiriere garsoniere decomandate excelent compartimentate spatioase si foarte bine gandite ca si functionalitate atent finisate si dotate cu echipamente necesare varstei dumneavoastra.

Este de ajuns sa programati o vizionare on-line sau telefonic si imediat consilierul nostru v-a prelua cererea dvs cu prioritate sau puteti sa ne vizitati direct la sediul nostru unde veti fii intampinati mereu amabil si prietenos oferindu-va informatii exacte despre garsoniere si promotiile noastre.

Stiim foarte bine cat de inportante sunt detalile, de aceea v-a invitam sa le studiati cu ochii dvs sa le atingeti cu mainile dvs. Venitii sa v-a convingetii!

Confortul de care se v-a bucura noul senior in garsoniere v-a fi garantat atat si iarna cat si vara.

Peretii despartitori dintre garsoniere cat si compartimentarile interioare sunt realizate din ziduri de caramida, pentru a nu creea disconfort celolralti vecini, ca rezidentul sa se poata uita la un film si la miezul noptii fara sa-si faca griji ca se v-a trezi vecinul din camera alaturata.

Pentru ca ne dorim sa va avem alaturi de noi avem pentru dvs urmatoarele oferte speciale:

-Masa si scaune de gradina

-Banci si balansoare

-Curte imprejmuita cu gard si vegetatie

Dupa cum observati ne straduim sa oferim cele mai bune servicii de ingrijire., Asa cum am promis de la inceput motiv pentru care va asteptam cu interes sa devenitii membru al centrului nostru si Impreuna sa reusim sa demonstram ca o tranzactie de ingrijire devine mai usoara atunci cand alegi sa lucrezi cu profesionisti in domeniu .

Sfatul nostru : Parcurgeti cu rabdare fiecare oferta de ingrijire de pe piata dupa care avetii posibilitatea sa optati pentru serviciile de ingrijire care vi se potrivesc .

Asociatia nostra ofera posibilitatea oricui doreste sa-si personalizeze interiorul garsonierei dupa propriul gust incercand astfel sa-si satisfaca si cele mai exigente dorinte in materie de desing interior sau poate opta pentru mobilierul centrului.

Garsonierele sunt complect finisate bransate la toate utilitatile si nu in cele din urma cu un loc de parcare oferit gratuit fiecarei garsoniere.

Toate aceste formalitati de ingrijire cu garantie imobiliara sunt consiliate gratuit de jurist si notar care intra in actiune in momentul semnarii contractului de intretinere   cand v-ati decis pentru a va cumpara caminul mult dorit.

Centrul nostru se remarca prin conditile deosebite oferite tuturor seniorilor cat si prin calitatea exceptionala a serviciilor oferite.

Pentru informatii in detalui va asteptam la sediul nostru sau la nr. de telefon: 0740463442

Batranetea nu este chiar asa de grea cand iei in considerare alternativele